Hotell- og restaurant-, og utelivsbransjen
Eksempler på kartlegging av risiko og forslag til tiltak i hotell-, restaurant-, og utlivsbransjen. Dette viser hvordan kartlegging, risikovurdering og tiltak kan gjøres i ulike avdelinger.
Eksempler på kartlegging av risiko og forslag til tiltak i hotell-, restaurant-, og utlivsbransjen. Dette viser hvordan kartlegging, risikovurdering og tiltak kan gjøres i ulike avdelinger.
En servitør er vert på ølsmaking for en stor gruppe med bare menn. Plutselig roper en mann: dra opp skjorta sånn at vi får se puppa.
Hva ville du ha gjort?
En servitør lener seg over et bord for å rydde ølglass og kjenner en hånd i skrittet.
Hva ville du ha gjort?
En gjest betaler og sier til bartenderen: hva får jeg for tipsen?
Hva ville du ha gjort?
En nyansatt bartender opplever at gjester kommenterer på at hun har fin rompe og ser at kollegaen står og flirer av kommentaren.
Hva ville du ha gjort?
En avdelingsleder sier til de ansatte at de ikke må gå med mobil i baklomma for rompa deres ser ikke noe fin ut.
Hva ville du ha gjort?
En lærling får høre av kokken at han ikke må oppføre seg så jævla homo.
Hva ville du ha gjort?
En romvertinne skal levere ekstra pute til et hotellrom. Når hun åpner døra sitter en mann naken på senga og gjør ingen tegn på å dekke seg til.
Hva ville du ha gjort?
En servitør kommer med to øl og gjesten flirer og sier: Se de fine muggene!
Hva ville du ha gjort?
En nattevakt i resepsjonen blir antastet av en beruset gjest i heisen.
Hva ville du ha gjort?
Webinar i samarbeid med Arbeidstilsynet.